BRAND REP - Regels & voorwaarden

Wij zijn regelmatig voor onze merken opzoek naar little modelletjes oftewel lieve, leuke, knappe en vooral blije snoetjes (jongens en meiden van 0 tot 36 maanden) én papa’s of mama’s die steengoede foto’s kunnen maken! Hoe het in zijn werk gaat, lees je op deze pagina!

PRODUCTEN & FOTO’S


Vanuit Maison Colette sturen we producten naar je op. Maak een aantal mooie plaatjes van je kleine ster met de producten. (meerdere foto’s per product) Alle foto’s moeten helder, scherp en onbewerkt zijn. De foto’s moeten tussen de 7 en 14 dagen gestuurd worden naar josje@maisoncolette.nl. Let op: Bewogen of te donkere en onscherpe foto’s kunnen geweigerd worden. Daarnaast moeten je foto’s binnen de sfeer van het merk passen, check hiervoor even de tijdlijn van het desbetreffende merkje!

KORTINGSCODE

Je krijgt een kortingscode die je mag gebruiken voor jezelf, familie, vrienden en je volgers op instagram/facebook. Deze code is te gebruiken/geldig tijdens de duur van onze Brandrep overeenkomst.

BRANDREP OVEREENKOMST

We behouden het recht om onze samenwerking op elk moment te beëindigen als wij van mening zijn dat er niet wordt gehandeld naar de door gestelde voorwaarden en condities.

Zijn jullie de juiste kandidaten voor ons? Meld je dan aan via josje@maisoncolette.nl

Stuur een e-mail met 2 recente foto’s van jouw modelletje(s), de na(a)m(en), leeftijd(en) en kledingma(a)t(en). We gaan op basis van de gegevens beoordelen of jij/jullie geschikt zijn.

Mocht je niets horen, dan zijn jullie helaas niet gekozen. Maar wie weet volgt er een volgende ronde, met nieuwe kansen!

 

Instagram has returned invalid data.