Doudou, de mooiste, zachtste en meest unieke knuffels met liefde uit Parijs!

De grote kracht van Doudou is het blijven uitstralen van de unieke klassieke Franse Stijl. Van knuffeldoekjes en rammelaars voor de allerkleinste tot aan poppen en draken voor peuters en kleuters, alle Doudou knuffels zijn ontworpen door getalenteerde en gepassioneerde ontwerpers en vertellen een verhaal. Doudou knuffels vallen in de smaak bij iedere leeftijd en zijn direct knuffel vriendjes voor het leven!

Doudou voor Baby’s, een uniek kraamkado!

In ons assortiment vind je complete series voor baby;s van een ontwerp. Van Rammelaars, tot knuffeldoekjes en muziekmobieltjes, alles in dezelfde stijl en/of hetzelfde karakter. Doudou is daarom ook het ideale merk voor een kraamkado. Knuffeltjes met leuke prijsjes of hele series als kraamset, Doudou cadeau doen is altijd dolle pret!

Knuffels voor meiden én jongens!

Onze collectie bestaat uit heel veel verschillende soorten Doudou knuffels. Van ultra zachte en elegante poppen tot aan glitter unicorns en klassieke beren voor de meiden, maar ook aan de boys wordt gedacht! Stoere, maar zachte, maar mega stoere Dino knuffels, Basass draken en schattige jungle figuren, in onze speciale boyscorner vind je ze allemaal!

Doudou Verkooppunten , waar kan ik Doudou vinden?

De knuffels van Doudou liggen inmiddels al in meer dan 75 winkels in de Benelux. Van kleine boetiekjes tot aan de grote ketens. Wil jij de onze knuffels live bewonderen en voelen hoe immens zacht ze zijn? Bezoek dan een van onze verkooppunten. Hier vind je de grootste in de Benelux.

Doudou online bestellen doe je zo!

Wil jij je knuffel snel geleverd krijgen? Bestel dan via onze webshop of de officiële Doudou webshop. Wanneer je vóór 23.30 uur besteld, word je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. Binnen onze webshop vind je verschillende categorieën wat de zoektocht naar de juiste knuffel lekker makkelijk maakt!