Maison Colette is opgericht in 2016 door Colette van Steenderen. Het begon allemaal dankzij haar eerste zoontje, een slechte slaper, totdat ze Sleepyhead ontdekte op social media. Dit moest en zou ze hebben! Koste wat het kost regelde ze alles om het veelbelovende babynestje zo sel mogelijk in huis te halen voor haar zoontje van 5 maanden. Natuurlijk kwam het nestje al zijn beloftes na, a real sleepsaver;-) en dit gunde Colette iedere mama in Nederland. Na zwoegen en zweten wist ze het alleenrecht te bemachtigen voor de Benelux. Ze stak al haar tijd en energie in haar bedrijf en dit alles terwijl haar baby in zijn Sleepyhead naast haar lag. Binnen 6 maanden tijd was Sleepyhead dé babymusthave in NL en omstreken. Colette liep tegen meerdere mooie merken aan en wist hiervan wederom snel een succes te maken, dit gaf haar een kick om verder uit te breiden met meerdere merken.
En dit is nog lang niet alles! Colette is hungry for more. Merken ontdekken en groot te maken is haar passie en dit is nog maar het topje van de ijsberg. Sit tight and pay attention, want Colette staat te popelen om nieuwe merken aan je voor te stellen!

Op deze Maison Colette Shop vind je verschillende merkjes die je direct kunt shoppen. Wanneer je voor 23.30 uur besteld heb je het de volgende dag in huis. Naast hier online, kun je deze merkjes ook bij onze verkooppunten vinden, wanneer je dingen liever live bekijkt en van shoppen houd! 

Heb je een winkel en wil je graag een van onze merken verkopen? Dan verwijzen we je graag door naar de website www.maisoncolette.nl