ARISTOT

WIJ GELOVEN IN AANDACHT VOOR DETAILS

Onze handgemaakte stukken zijn met expertise gemaakt door Europese handwerklieden met een passie voor detail. Handgemaakt in Europa; elk wiegje werd gecreëerd met de bedoeling om als erfstuk door te kunnen geven aan volgende generaties.

Samengesteld met gebruik van alleen de mooiste materialen, tillen de ARISTOT- producten de aanblik en het gevoel van kindermeubelen naar een nieuw en ander niveau.

WIJ GELOVEN DAT VEILIGHEID BOVEN STIJL STAAT

Elk materiaal dat gebruikt wordt voor onze producten is gecertificeerd. Onze matrassen zijn goedgekeurd door de strenge OEKO-TEX klasse 1 100 standaard certificatie, om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze volledige inzet is dat de veiligheid en het comfort van je gezin altijd onze top prioriteit heeft.

WIJ GELOVEN IN ‘LESS IS MORE’

Wij geloven dat het waardevol is om te investeren in goed ontworpen meubelstukken die met je gezin mee groeien. De ARISTOT- collectie en de ombouwpakketten veranderen wiegjes in supergave volwassen meubels nadat je baby eruit gegroeid is. Gezinnen kunnen lang van de ARISTOT genieten nadat de baby gegroeid is en ook wanneer er weer een nieuwe baby verwelkomd wordt kan de ARISTOT weer moeiteloos terug veranderd worden.

WIJ GELOVEN IN UITZONDERLIJKE SERVICE VAN BEGIN TOT EIND

Je kunt vijfsterren service verwachten bij iedere verandering van de ARISTOT. Door je reis met ARISTOT zal onze klantenservice je bijstaan. Onze staalboeken met stoffen zullen je helpen te beslissen welke stijl het best bij jouw smaak en lifestyle past.

Vul het onderstaande formulier in en kies in welke items u geïnteresseerd bent. Wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.

Let op: Doormiddel van het invullen van het onderstaande formulier vraagt u alleen informatie op en plaatst u geen order.

Informatie aanvragen

    Ik heb interesse in de volgende items:

    BASSINETS (Wieg) * VERPLICHT

    BASES (Onderstel) * VERPLICHT

    CONVERSIONS