Toddlekind Speelmatten, omdat je niet hoeft te compenseren in stijl!

Als ouders compenseer je veel voor je kleintjes, maar stijl en interieur hoeft hier niet onder te lijden! Toddlekind Speelmatten veranderen iedere ruimte in een elegante en smaakvolle omgeving. Baby’s en peuters worden beschermd van vallen en stoten terwijl je interieur wordt aangevuld door onze mooie design matten. Naast speelmatten heeft Toddlekind ook Clean Wean matten, oftewel knoei-matten. Deze zijn ideaal voor onder de kinderstoel en laten je kindje ongeremd eten en knutselen!

Unieke eigenschappen van Toddlekind Speelmatten

Having a stylish home really is child’s play! Als ouders compenseren we veel voor onze kids, maar Toddlekind is van mening dat je geen compromis hoeft te maken in STIJL en INTERIEUR. De Toddlekind speelmatten toveren iedere ruimte om in een elegante en smaakvolle plek! Baby’s, peuters en kleuters worden beschermt tegen vallen en stoten zonder compenseren voor papa en mama;-) Tip van ons! wanneer je een grotere oppervlakte wilt, koop dan meerdere matten! Je kunt ze naadloos aan elkaar leggen!

Daarnaast zijn de speelmatten gemaakt van 100% veilige materialen! De speelmatten zijn gemaakt van top kwaliteit non-toxic EVA foam die voldoet aan alle verplichte veiligheidsvoorwaarden Europa en de US for your peace of mind;-) De speelmatten zijn 1.2cm dik – perfect voor speeltijd voor de kids en comfy voor jouw knieën!

Daarnaast zijn ze makkelijk af te nemen, scheelt weer een paar ritjes naar de stomerij;-)

Je hebt ook nog eens talloze design mogelijkheden. Leg de tegels hoe jij ze wilt en verander het design! Toddlekind Speelmatten zijn te gebruiken vanaf 0 maanden tot wanneer jij wilt! Bekijk hier de hele collectie.

Clean Wean, oftewel knoeimatten!

De Clean wean matten zijn ideaal voor het beschermen van je vloer en geven een leuke touch aan je interieur! Gebruik ze bijvoorbeeld onder de kinderstoel tijdens het eten of knutselen, maar ze staan ook prachtig onder een bureaustoel en helpt zo de vloer beschermen tegen beschadigingen! De Clean Wean matten vind je hier.