Sleepyhead wordt DockAtot!

Een babynestje van Sleepyhead is niet meer weg te denken binnen de baby-uitzet. Sleepyhead is een naam die in de Benelux en in zweden naam heeft gemaakt, maar vanaf november 2020 veranderd de naam in Dockatot! Waarom? Dat zullen we je hieronder uitleggen!

Wat betekent Dockatot?

Wanneer je Dockatot ontleed krijg je ‘ Dock A Tot ‘. Dit is afgeleid van Dock a Toddler. Als je dit letterlijk vertaald zeg je ‘ Het veilig plaatsen van een kindje’. Dit is wat je letterlijk doet natuurlijk in een babynestje!

Waarom verandert de naam in Dockatot?

Sleepyhead of Sweden is ontwikkeld door de zweedse Lisa Furuland Kotsianis’s toen zij haar eerste kindje baarde in 2006. Sleepyhead was geboren en werd al heel snel opgepikt over de hele wereld. Ze koos ervoor om in Engeland, Amerika en China de naam Dockatot te gebruiken en in de rest van de wereld Sleepyhead. Hetzelfde product en assortiment, alleen de naam is anders. Dit zorgt vaak voor verwarring, want veel mensen weten niet dat Sleepyhead of Sweden precies hetzelfde is als Dockatot. Daarnaast zijn er dus twee productieprocessen nodig, voor de twee verschillende merken, terwijl het assortiment exact hetzelfde is Om de blijvende groei aan te kunnen, heeft Lisa besloten om onder één naam verder te gaan! Een nieuw hoofdstuk is aangebroken, Sleepyhead of Sweden neemt de naam aan van het zusterbedrijf Dockatot.

Wat betekent dit voor jou?

De naam Sleepyhead veranderd in Dockatot, maar de kwaliteit, uniekheid en het product blijft hetzelfde. Alleen het merk, het geborduurde logo op de nestjes en het logo op de verpakkingen veranderd in Dockatot. Met de naamsverandering gaat wel een nieuwe collectie gepaard! In deze collectie komen niet alleen nieuwe prints , maar ook hele nieuwe producten!

Samenwerking Dockatot X Morris & Co

Om de Naamsverandering te vieren gaat Dockatot een grootse en spectaculaire samenwerking aan met de beroemde designer Morris & Co. Prachtige opvallende drukke barok prints kenmerken de nieuwe collectie. Naast nieuwe nestjes en hoezen, komen er in diezelfde prints ook hele nieuwe aanvullende producten aan. Wat dit precies gaat zijn, houden we nog even geheim!