Opzoek naar een leuk kraamcadeau?

Een leuk kraamkado vind je bij kindkids.nl

Er is een kleintje geboren, wat een geluk en een feest! Nu is het tijd om een leuk kraamcadeau te gaan kopen. En een kraamcadeau die uniek, leuk en origineel is vind je bij kindkids.nl

Een kraamcadeau is altijd heel lief en goed bedoeld, maar sta even stil bij het feit dat de kersverse ouders bedokven worden onder de kraamcadeaus en heel vaak hetzelfde krijgen. Daarom is het vinden van een leuk kraamcadeau extra lastig en dat begrijpen wij heel goed. Daarom zullen we op deze pagina met je meedenken en jouw de gouden tips geven om echt een leuk kraamcadeau te scoren!

Wat zijn de ingrediënten voor een leuk kraamcadeau?

De ingrediënten van een leuk kraamcadeau luiden als volgt; het kraamcadeau moet handig zijn, uniek zijn, veilig zijn en vooral heel bruikbaar voor zowel het kindje als de ouder. Bruikbaar is toch wel het code woord bij een leuk kraamcadeau. Geen een ouder heeft 100x het zelfde knuffeltje nodig en vaak zijn kleertjes ook een veel gegeven kraamcadeau. Bij kleertjes zit je vooral met de specifieke smaak van de ouders, die je maar net moet weten. Een leuk kraamcadeau die ook nog eens praktisch is en een ‘probleem’ kan oplossen of een behoefte kunnen vervullen zijn dus by far knallers! Bij Kindkids slaag je altijd voor een leuk kraamcadeau, dat verzekeren we je!

Kraamcadeau idee nodig?

Een idee voor een leuk kraamcadeau nodig? Wij hebben heel veel opties voor een leuk kraamcadeau. We zullen hieronder jouw adviseren wanneer jij al dagen zit te dubben over een kraamcadeau idee. We zullen onze toppers voor je even uitlichten:

Kraamcadeau tip 1: De unieke bijtspeeltjes van Matchstick Monkey.

Deze bijtspeeltjes zien er niet alleen heel leuk uit en in alle kleuren verkrijgbaar, maar ze zijn ook nog eens rete goed! Hiermee ben je naast de gulle gever ook de life saver! De monkeys zijn een perfect kraamcadeau. Waarom? Klein prijsje, groot gemak! Ze verlichten direct de pijn bij doorkomende tandjes. Door de bobbeltjes op het achterhoofd van deze speeltjes masseer je het pijnlijke tandvlees en breng je gemakkelijk verdovende creme of zalf aan op de pijnlijke plekken. Daarnaast helpen de monkeys ook bij het ontwikkelen van de motoriek en bevatten ze een speciale coating, De biocote, die bacteriën direct doden. Super hygienisch dus!   Lees meer over deze monkeys. Bekijk hier alle monkeys.

tip 2: De babynestjes van Dockatot

Daarnaast hebben we nog een topper als kraamcadeau, het Dockatot babynestje. Dit is een perfect babyshower cadeau of een leuk kraamcadeau, correctie HEEL leuk kraam cadeau om als opa en oma bijvoorbeeld te geven!
Wat we vaak zien is dat een groep vrienden of de familie met zijn alle een nestje cadeau geven als kraamcadeau. Dit is echt een heel bijzonder kraamcadeau, waar de ouders heel gelukkig van zullen worden. Waarom? De baby ervaart de rust zoals hij/zij deze mocht ervaren toen hij/zij nog in de baarmoeder zat van mama. Dus je geeft eigenlijk slaap cadeau aan het hele gezin! Bekijk hier alle Dockatot babynestjes.

tip 3: De startersset van Matchstick Monkey

Doorkomende tandjes is een helse periode en als ouder kun je maar beter goed voorbereid zijn! Met de starterskit geef je echt alles wat een ouder in nood nodig heeft zodra de tandjes door beginnen te komen! De starterskit is een ideaal kraam cadeau en verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Bekijk hier alle monkeys.

tip 4: Knuffels van Doudou

Heb je een knuffelachtig kraamcadeau nodig? Dan zit je met het merkje Doudou helemaal aan het juiste adres! Doudou heeft heerlijke knuffeldoekjes die heel erg in de smaak vallen als kraamcadeau. En de beste tip die wij kunnen geven, waar veel ouders soms niet over nadenken..Geef er 2. Een reserve knuffeldoekje is namelijk een must. Stel je voor, de kleine raakt zijn/haar favoriete knuffeldoek kwijt! Dan is er pas echt paniek. Dus met een kraamcadeau als dit, scoor je zeker weten punten! Hier vind je alle knuffels van Doudou.

tip 5: Accessoires van Dockatot

Heel veel gezinnen zijn al in het bezit van een babynestje van Dockatot. Als je deze informatie hebt, dan hebben wij hele leuke en mooie kraamcadeaus voor je in de aanbieding! Wat dacht je van een speelboogje die de ouders supereasy op de Dockatot kunnen bevestigen en zo het babynestje in een beweging om kunnen toveren naar een babygym! De boogjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en ook de speeltjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Ook hebben we een set met boogje en speeltjes in 1! Daarnaast hebben we voor de zomer ook een passend kraamcadeau in ons assortiment. De Cabanakits van Dockatot beschermen de allerkleinste tegen uv stralingen, ongedierte en vuil:-) Heerlijk! Ook weer zo’n bruikbaar en nuttig kraamcadeau. Bekijk hier alle accessoires van Dockatot.

      

Kraamcadeau opsturen

Kun je om een of andere reden niet snel op kraamvisite, maar wil je de kersverse ouders en de kleine toch verrassen? Dan kun je er ook voor kiezen om je kraamcadeau op te sturen. Wij zorgen dan, dat je kraamcadeau bij het juiste gezin terecht komt. Bestel via onze website www.kindkids.nl vóór 23.59 uur en het cadeau wordt diezelfde dag nog verstuurd. Als de post meewerkt heeft het gezin met de nieuwe aanwinst het kraamcadeau al de volgende dag in huis!

Shop babynestjes