Matchstick Monkey bijtring, een vriend om op te kauwen!

Matchstick Monkey bijtring

Doorkomende tandjes, een periode waar je als ouder niet aan wilt denken.  Matchstick Monkey is het bijtspeeltje die direct helpt bij pijn door doorkomende tandjes! Een Matchstick Monkey bijtring heeft verschillende structuren die helpen bij het masseren van het tandvlees en ook helpen bij het ontwikkelen van de motoriek. Daarnaast bevatten ze handige handvatten waardoor kleine handjes ze makkelijk vast kunnen pakken. Op de achterkant van het hoofdje zitten bobbeltjes waarmee je verdovende zalf makkelijk kunt aanbrengen en ook tandenpoetsen een gewenning laat worden vanaf het hele begin!

Het reinigen van een Matchstick Monkey bijtring

De matchstick monkey is makkelijk te reinigen in de vaatwasser, maar ook geschikt voor stoom -en koudwater sterilisatie. De Matchstick Monkey bijtring is gemaakt van FDA goedgekeurde silliconen en bevat geen BPA. De Matchstick Monkey bijtspeeljes zonder staart, de no-tail monkeys, maar ook de mini monkeys, de dancing monkeys en de animal friends zijn voorzien van een Biocoat. Dit is een antibacterieel laagje die over de hele Matchstick Monkey bijring heen zit en ervoor zorgt dat bacteriën geen kans krijgen zich te vestigen en ontwikkelen op de bijtring!

Waarom kies je voor een Matchstick Monkey?

Matchstick monkey is je redder bij doorkomende tandjes. Je baby is uit z’n hum, jengelig, heeft rode wangetjes en kan ook koorts hebben. En als ouder raak je hier ook lichtelijk gestresst van. Het ergste is wanneer je kindje pijn heeft en je er weinig aan kunt doen. Naast de bovengenoemde voordelen tovert de gezellige kleurrijke vriendelijke Matchstick Monkey ook direct een lach op het gezicht van je baby! Onze bijtspeeltjes worden direct het beste vriendje van je kleintje, we promise!

Het duurt lang voordat alle tandjes door zijn en daarom is een Matchstick Monkey een musthave!

Tandjes beginnen bij 4 tot 7 maanden door te komen en de laatste zullen pas doorkomen tussen de 20 en 33 maanden. Bij 3 jaar is het melkgebit helemaal klaar. Je hebt dus zo’n 2 tot 2,5 jaar een bijtring nodig die je deze vervelende periodes helpt doorkomen. De matchstick monkey bijtring is een bijtring die ook andere elementen bevat naast het verlichten van pijn. Het is een echt vriendje voor je kleine topper en dus een echte musthave!

Matchstick Monkey kopen?

Wil jij een Matchstick Monkey kopen? Check dan ons hele assortiment op deze website of klik op de onderstaande button om naar de officiële website te gaan.