Educatief speelgoed Magnatiles


Leren en ontwikkelen tijdens het spelen met educatief speelgoed!

Kindjes leren en ontwikkelen iedere dag. Hoe fijn is het als speelgoed daarbij kan helpen. Met educatief speelgoed ontwikkelen kindje tijdens het spelen de motoriek, maar ook tellen en kleuren. Spelenderwijs de wereld ontdekken en leren zonder enige druk of het woord moeten, dat is de reden dat kindjes educatief speelgoed leuk blijven vinden. Ze verleggen op deze manier zelf grenzen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij als Kindkids zijn opzoek gegaan naar de pareltjes onder het educatieve speelgoed. Zoals we van al onze merken vragen, is het uniek en heeft het een bijzondere touch! Hieronder lichten we onze favoriete educatieve speelgoed toe!

Het merk Magnatiles
De magnetische tegeltjes van Magnatiles zijn een heel mooi voorbeeld van educatief speelgoed. Magnatiles is bedacht door een Japanse wiskundeprofessor die zijn studenten een meer praktische ervaring wilde geven bij het leren over geometrische vormen en concepten. In 1997 introduceerde Valtech Magnatiles in de VS.

Tegenwoordig zijn Magnatiles de bekendste magnetische bouwstenen in de VS en combineren ze al meer dan 20 jaar wiskunde, wetenschap en creativiteit en dit met groot succes!  Leraren, ouders en kinderen zijn dol op de dynamische en technische eigenschappen van de tegeltjes.

BEkijk hier de hele collectie van Magnatiles

Wat kun je leren en ontwikkelen met Magnatiles
Met dit educatieve speelgoed is het heel makkelijk om kindjes te leren en tegelijkertijd betrokken te houden! De productrange bevat talloze magnetische vormen die op heel veel verschillende manieren kunnen worden gebruikt om de motoriek en verbeelding van je kindje(s) te kunnen ontwikkelen. Magnatiles biedt de volgende vormen in het assortiment:

  • Kleine en grote vierkanten
  • Gelijkzijdige, gelijkbenige en rechte driehoeken
  • Rechthoeken, polygonen en prisma’s
  • Speciale stukken zoals chassis met wielen, deuren, spinners en glow-in-the-dark-tegels

En zo kunnen we nog wel even doorgaan;-)!

Er zijn veel aspecten die je kunt ontwikkelen met educatief speelgoed. Met Magnatiles kun je heel veel verschillende activiteiten ontwikkelen zoals tellen, kleuren herkennen, vormen ontdekken en ruimtelijk inzicht ontwikkelen.

Het assortiment van Magnatiles
Magnatiles is educatief speelgoed wat zich foccused op kindjes van 3 tot ouderen van 99+! Een ruime categorie op het eerste gezicht, maar het is echt zo! De clicks zijn verslavend en meespelen wordt ineens super leuk!

Magnatiles biedt 2 verschillende soorten Magnetische bouwstenen die we hieronder voor je uitlichten!

  1. Magna-Qubix

Omdat alle blokjes ongeveer 30 x 30 cm zijn, houden Magna-Qubix bouwsets kinderen urenlang bezig terwijl ze hun favoriete filmscènes, fictieve personages en objecten tot leven brengen in 3D!

Terwijl ze hun fantasie tot leven brengen door de magnetische blokjes aan elkaar te ‘klikken’, krijgen ze ook de kans om hun kennis van kleuren en vormen te verbeteren, wiskunde en wetenschap te leren begrijpen en te werken aan ruimtelijke vaardigheden.

De volledige Magna-Qubix®-lijn is makkelijk te combineren met alle andere Magnatiles sets. De Magna Qubix zijn in de volgende sets verkrijgbaar:

Magna-Qubix® 19-delige set

De perfecte aanvulling op elke Magna-Tiles®-collectie!  Deze set bestaat uit de basics die kinderen nodig hebben om hun ontwerpen naar een hoger niveau te tillen, inclusief vierkante piramides, kubussen en driehoekige, zeshoekige en rechthoekige prisma’s.

Magna-Qubix® 29-delige set

Deze set is een verlengstuk van de 19-delige versie! Deze set bevat nog meer vormen op te nemen die kinderen graag gebruiken in combinatie met Magna-Tiles® of alleen om unieke bouwwerken te creëren.

Magna-Qubix® 85-delige set

Oneindig bouwen doe je met de Magna-Qubix® 85-delige set, die wordt geleverd met nog meer piramides, prisma’s en kubussen in levendige, schitterende kleuren!

  1. Magnatiles

Elke tegel is gemaakt van volledig niet-giftige materialen en sonische gelast voor superieure duurzaamheid, en elke tegel is voorzien van veilige keramische magneten die gemakkelijk in elkaar kunnen klikken, waardoor kinderen van drie jaar en ouder een activiteit kunnen beleven waar ze urenlang van kunnen genieten – en dat allemaal terwijl ze worden geholpen bij het ontwikkelen van wiskunde. , wetenschappelijke, ruimtelijke en tactiele vaardigheden en verbeterde STEM-leerconcepten.

Of je nu een Magnatiles collectie wilt starten of het huidige assortiment van je kind wilt uitbreiden, de bouwsets worden aangeboden in verschillende maten, van slechts twee stuks tot meer dan 100!

De Magnetische tegeltjes van Magnatiles zijn verkrijgbaar in de volgende sets:

Magna-Tiles® Metropolis 110-delige set

Met de mooiste kleuren en speciale bewegende onderdelen, waaronder een onderstel op wielen en een spinner, kunnen kinderen met deze set prachtige steden nabouwen!

Magna-Tiles® Clear Colors 32-delige, 37-delige, 48-delige, 74-delige en 100-delige set

Met fantastische kleurtjes en transparante tegeltjes is deze lijn perfect om mee te starten!  Het geeft een beetje een glas en lood gevoel!

Magna-Tiles® Cars 2-delige uitbreidingsset

Voeg deze uitbreidingsset toe aan je Magna-Tiles®-collectie, met een onderstel op wielen die de bouwwerken van je kind in auto’s kunnen veranderen of hun favoriete dieren kunnen laten bewegen.

Magna-Tiles® House 28-delige set

Droomhuizen bouwen doe je met de speciale onderdelen van deze set, waaronder trappen en een deur, en herbruikbare siliconen stickers.

Magna-Tiles® Freestyle 40-delige set

Deze set bevat nieuwe X-vormen. Elk bevat negen vrij bewegende magneten, zodat uw kinderen in elke richting kunnen bouwen en de perfecte finishing touch kunnen geven aan elk ontwerp.

Magna-Tiles® ICE 16-delige set

Voeg een vette touch toe aan de Magna-Tiles®-collectie van uw kind met deze transparante tegeltjes. De heldere tegels glanzen als glas, ijs of diamanten en weerkaatsen prachtig natuurlijk licht.

Magna-Tiles® Stardust 15-delige set

Deze doorschijnende tegeljes zijn voorzien van spiegels enswevende glittertjes in iedere tegel, waardoor deze set een geweldige keuze is voor kinderen die van een beetje glitter en glamour houden.

Magna-Tiles® Glow in the Dark 16-delige en 24-delige set

De 16-delige set bevat een LED-sleutelhangerlampje dat de glow-in-the-dark-stukken van beide sets kan versterken, maar natuurlijk zonlicht kan ze ook opladen. Onthoud – hoe langer ze aan licht worden blootgesteld, hoe langer en helderder deze stukken zullen gloeien in het donker!

Magna-Tiles® Polygons 8-delige uitbreidingsset

Wil je dingen veranderen? Nieuwe diamant- en vijfhoekige vormen zijn te vinden in deze set, die precies passen bij de huidige Magna-Tiles®-collectie van je kind.

Magna-Tiles® Rectangles 8-delige uitbreidingsset

Als je kinderen groter en groter willen bouwen, investeer dan in deze uitbreidingsset, die de onderdelen bevat die ze nodig hebben om een ​​ander verhaal aan hun wolkenkrabber toe te voegen of om andere creatieve doelen te bereiken.

Magna-Tiles® Frost 50-delige Grand Prix-set

De magnetische tegeltjes en stukken in deze set zijn aan de ene kant gekleurd en aan de andere kant mat in een wit glazuur. Bouw een racecircuit, maak een sportwagen en meer.

Magna-Tiles® Solid Colors 48-delige en 100-delige set

In beide sets geven levendige, effen kleuren elk stuk een ondoorzichtige coating, en om het nog spannender te houden, is er aan elke kant een andere kleur.

Bekijk hier de hele collectie van magnatiles