Wigiwama, we deliver joy!

Van speelkleden tot zitzakken, poefjes en accessoires, met Wigiwama creëer je een speelparadijs voor kinderen waarin de fantasie op hol mag slaan en kindjes zich kunnen ontplooien! Laat ons je meenemen in de wonderen wereld van Wigiwama!

De gedachte achter Wigiwama

Wigiwama is opgericht in 2015 door de founders Anastasia en Santa. Doordat ze voor hun eigen kinderen zelf een Tipi tent hadden ontworpen en gemaakt van duurzame materialen werden ze zo enthousiast dat ze dit uitbreidde naar Beanbags, een speelmat en een klamboe. Ze konden hun fantasie kwijt in het ontwerpen en creëren van een heerlijke speel en leefruimte voor de kindjes en de kindjes waren op slag verliefd! Dit waren de eerste stappen naar het merk, Wigiwama!

Duurzaam en verantwoord

Wigiwama-producten worden lokaal geproduceerd in een huiselijke fabriek in Letland. De ontwerp focus van Wigiwama ligt op het creëren van speelse interieur items, terwijl duurzame materiaalkwaliteit en bewuste productie worden ingezet! 

Assortiment van Wigiwama

Het assortiment bestaat uit verschillende collecties met in alle collecties de typerende items. Zitzakken, poefjes, decoratieve kussens, klamboes, tipi tentjes, opbergmanden en toycushions waar de kindjes heerlijk mee kunnen spelen! Alle items zijn heerlijk te combineren met elkaar en hebben allemaal een Typisch Wigiwama knipoogje. Ieder seizoen komt er een nieuwe kleur/print uit waar je direct een hele kamer mee kunt opfleuren en omtoveren tot een kinderparadijsje!