Sleepyhead Grand, het nestje met grandioze voordelen!

Heb je s’nachts een onrustige peuter of is je kindje een echte Sleepyhead fan en wordt hij/zij te groot voor het Deluxe+ nestje? Dan is ons babynestje xxl de oplossing! Sleepyhead grand is het nestje voor peuters, oftewel een babynest xxl! Een Sleepyhead grand schaf je aan wanneer je kindje ongeveer 8 á 9 maanden is en dit nestje is de veilige cocoon voor je kindje tot 36 maanden and up! Op onze website kun je de Sleepyhead Grand kopen en wordt hij mits op voorraad dezelfde dag al verstuurd!

Sleepyhead Grand

De Sleepyhead Grand maakt de overgang van ledikant naar bedje makkelijker.

De Sleepyhead groot is ideaal om de overgang naar een groter bed te overbruggen. Je kindje kan er niet zo makkelijk uitrollen, voelt zich geborgen en ouders kunnen slapen zonder zorgen!

Het babynestje xxl behoed je kindje van vallen en stoten

Hoe ouder kindjes worden, hoe meer ze meemaken in het dagelijkse leven en verwerken tijdens het slapen. Hierdoor zijn peuters enorm bewegelijk in de nacht en als ouder wil je ze natuurlijk behoeden voor vallen en stoten. Door de hoge zijkanten van het de Sleepyhead voelt je kindje directe geborgenheid en zorgt ervoor dat je kindje zich niet bezeerd bij het maken van onverwachtse bewegingen.

Sleepyhead XXL

Koop een Sleepyhead groot en je kindje chillt en slaapt overal!

Peuters verbruiken veel energie en hun humeur hangt af van voldoende rust en slaap.
Met de Sleepyhead worden middagdutjes aangenamer, omdat kindjes het geborgen gevoel ervaren en direct rustiger worden. Het nestje is makkelijk mee te nemen en zo kan je kleintje ook heerlijk chillen, een dutje doen en een goede nachtrust hebben wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent of ergens op visite gaat! Wil je de collectie bekijken of een Sleepyhead grand kopen?