Sleepyhead, het enige goedgekeurde babynestje!

Een babynestje van Sleepyhead is niet meer weg te denken binnen de baby-uitzet. Het nestje is ontworpen om baby’s een veilige, knusse en rustgevende omgeving te bieden. Daarnaast kunnen baby’s rusten, slapen, spelen, loungen en buikliggen stimuleren op een veilige en verantwoorde manier. Ook samen slapen kan veilig met ons nestje. Sleepyhead is dé bedenker en founder van het babynestje en heeft het begrip ‘babynestje’ groot gemaakt. Er zijn veel namaak nestjes in omloop, maar het nestje van ons is het enige originele, verantwoorde en veilige babynestje ter wereld.

Sleepyhead babynestje celestial blue

De unieke eigenschappen van het Babynestje van Sleepyhead

Alles wat succesvol is wordt gekopieerd en daarom zijn er al veel namaak babynestjes in omloop. De nestjes van ons hebben unieke eigenschappen waar geen een ander nestje tegenop kan!

  • Hij is luchtdoorlatend en hitte circulerend. Hierdoor blijft de temperatuur optimaal en is er geen verstikkingsgevaar.
  • Het ontwerp bootst de baarmoeder na, waardoor baby’s direct een veilig, knus en vertrouwd gevoel ervaren wanneer zij er in liggen.
  • De hoezen zijn gemaakt van 100% OEKO-TEX gecertificeerd katoen en is wasmachine proof!
  • Hij is makkelijk mee te nemen door zijn lichte gewicht en handige draaghendels aan de zij-en bovenkant van het nestje.

Sleepyhead Deluxe+ en Sleepyhead Grand

De babynestjes van Sleepyhead komen in twee varianten. De Deluxe+ is een nestje voor baby’s van 0 tot 8 maanden+ en de Grand is voor kindjes vanaf 8 tot 36+ maanden. Wanneer je kindje een groter bed krijgt is het Grand nestje ideaal. Hoe ouder kindjes worden, hoe meer zij meemaken en dus gaan dromen en verwerken tijdens het slapen. Door de ons nestje blijft je kindje het knusse en vertrouwde gevoel houden en wordt je kindje behoed van stoten en vallen tijdens het slapen. Door het rustgevende gevoel wat je kindje ervaart in ons nestje is lekker slapen en uitgerust zijn een feit! Bekijk hier de Grand nestjes.

Hoezen en accessoires voor je babynestje van Sleepyhead

Er zijn meer dan 50 verschillende losse hoezen voor de Sleepyhead, zodat je de stijl kunt aanpassen op het interieur of je stemming! Daarnaast is een extra hoes voor je nestje geen overbodige luxe, aangezien baby’s nog wel eens een ongelukje hebben, spugen en worden ingesmeerd met lekker geurende crèmes en oliën. Wanneer de ene hoes in de was zit, heb je nog een reserve hoes waardoor je het babynestje 24/7 kan blijven gebruiken! De hoezen zijn afneembaar en kunnen gewassen worden in de wasmachine. Door de kindvriendelijke ritsen van de hoes is hij makkelijk afritsbaar. Ieder seizoen komen we met nieuwe stijlen die helemaal passen bij de trends van dat moment.  Bekijk hier alle hoezen voor onze Babynestjes.

Een goede nachtrust is een must! Doe jezelf slaap cadeau en bestel hier jouw enige echte babynestje van sleepyhead.